27-2-2013 20:16

Kaarten versturen zonder (direct) te betalen met zakelijk account Fastcards

Een medewerker van Fastcards.nl (de site voor het maken van echte kaarten) was onlangs op een verjaardagsfeestje en raakte aan de praat met een ondernemer. De ondernemer vertelde dat hij vaak kaarten liet versturen door zijn secretaresse. Het ging om kaarten voor het personeel en om kaarten voor diverse relaties. Er werden verjaardagskaarten naar het personeel gezonden bij een verjaardag, bij ziekte uiteraard beterschapskaarten, afscheidskaarten als er iemand het bedrijf verliet, maar ook welkomskaarten als er iemand bij kwam. Zelfs werden er Abraham of Sarah kaarten gezonden als er iemand 50 werd, een felicitatie kaart als een van de dames zwanger was of wat minder leuk een condoleance kaart bij een overlijden.

zakelijk account

 

Wat de ondernemer ook veel deed was een kaartje sturen naar relaties. Bv na een bespreking stuurde hij een bedanktkaart en dat hielp de ondernemer emorm omdat een zo eenvoudige daad grote indruk maakte. Zelfs voor het promoten van een nieuw artikel gebruikte hij de kracht van een mooie en persoonlijke wenskaart.

Wat de ondernemer heel lastig vond was dat hij telkens direct moest betalen bij het online maken van een of meerdere kaarten. Gelukkig wist de Fastcards medewerker deze ondernemer heel gelukkig te maken, want bij Fastcards kan je een zakelijk account aanvragen. Dit zakelijk account heeft een aantal grote voordelen, zo kunnen bedrijven bv 1 keer per maand een lijst sturen met de personeelsleden en de verjaardagsdata en Fastcards maakt de diverse verjaardagskaarten. Er kan een logo van het bedrijf op de achterzijde van kaart worden meegedrukt, maar het grootste voordeel is dat er niet direct hoeft te worden betaald voor de kaarten. Na het maken van een of meerdere kaarten is de zakelijke klant direct klaar en 1 keer per maand ontvangt de ondernemer een factuur. Een unieke service in kaartenland.

Voor ondernemers die grotere aantallen kaarten (bv een mailing) willen versturen kan Fastcards speciale prijzen offreren. Kijk snel op Fastcards.nl