Afscheidsfeest van de Paus met hulp van Uitnodigingskaartmaken.nl

Op 11-02-2013 heeft de Paus aangekondigd, dat hij aftreedt en natuurlijk nodigt hij iedereen op het Sint Pietersplein uit om bij zijn afscheidsfeest aanwezig te zijn. Daarvoor gaat hij naar www.uitnodigingskaartmaken.nl en zoekt bij de categorie afscheidsfeest. Het zou geweldig zijn, wanneer hij dit inderdaad zou doen, we zouden dan alle kaarten naar zijn adres in Vaticaanstad sturen, zodat hij ze uit zou kunnen laten delen, maar heel erg waarschijnlijk is dit niet, hoewel, je weet maar nooit….

Veel waarschijnlijker is het, dat jij afscheid neemt, omdat je b.v. een nieuwe baan hebt, of dat je afscheid neemt, omdat je periode als bestuurslid erop zit of misschien neem je afscheid van je oude vertrouwde buurt, waar je jaren hebt gewoond, kortom, er zijn redenen genoeg te bedenken om een afscheidsfeest(je) te geven en www.uitnodigingskaartmaken.nl helpt je daar graag bij. Wij hebben al diverse leuke uitnodigingskaarten voor je ontworpen en jij mag de rest doen, een leuke tekst bedenken en erin zetten met één van de vele lettertypes, die we hebben, een fotootje van jezelf of je huis uploaden, doet het ook goed en we hebben verschillende achtergronden, kleuren, versieringen en wat je nog meer wenst, die je kunt gebruiken. Handig is het om een adressenlijst aan te leggen, zodat je die aan kunt vinken, wanneer je kaart verzendklaar is, maar net als de Paus kun je er ook voor kiezen om de kaarten naar je huisadres te laten sturen en zelf voor verdere verzending te zorgen.

Laat de inspiratie je even in de steek, bekijk dan ons handige instructiefilmpje of volg de leuke tips.En je weet het, als je voor 15 uur besteld, dan wordt je bestelling nog dezelfde dag verstuurd.

Wist je ook, dat www.uitnodigingskaartmaken.nl een onderdeel is van www.fastcards.nl en dat je nog veel meer kaarten online kunt maken? Denk aan felicitatiekaarten, trouwkaarten, geboortekaartjes, bedankkaarten, fotokaarten en nog veel meer. Op www.fastcards.nl vind je ook veel wetenswaardigheden, o.a. over de geschiedenis van de wenskaart en over de structuur van ons bedrijf.

Dus laat de witte rook maar komen….wij zijn er klaar voor!