Anouk gaat naar de finale en Fastcards jubelt mee…..

We zeggen het maar eerlijk, maar wij van www.fastcards.nl zaten toch wel op het puntje van onze stoel hoor, negen finale plaatsen waren er al vergeven en toen…we konden onze oren niet geloven, op de tiende plaats onze eigen Anouk met haar Birds, voor het eerst na negen jaar weer een finaleplaats bij het Eurovisiesongfestival voor Nederland en wat een lied! Spontaan gingen onze herinneringen terug naar Teddy en Henk Scholten met “” een beetje”,” kleine kokette Katinka” door…hoe heetten die mannen toch al weer en Dingedong van Teach In, dat waren me nog eens tijden….

In die tijd stuurden we ook nog ansichtkaarten, kennen we dat woord nog? En we zaten op zaterdagavond rond de eettafel en dopten pinda’s, luisterden op zondag naar Paul Vlaanderen en Ina en de familie Doorsnee kwam ook wekelijks voorbij. En nu? Nu zitten we op de bank te chillen en maken onze eigen kaartjes op Ipad, Windowstablet of smartphone, uploaden ter plekke foto’s en versturen ze naar www.fastcards.nl, die er weer voor zorgen, dat je zelfgemaakte kaartje nog dezelfde dag wordt verstuurd, natuurlijk wel, indien vóór 15 uur besteld.

Stel, stel….je weet het maar nooit, dat Anouk het Eurovisiesongfestival gaat winnen, het zou toch zomaar kunnen, zou het dan niet een fantastisch idee zijn om haar een felicitatiekaart te sturen? Fastcards heeft niet haar privé-adres, maar via haar fanclub moet dat kaartje toch aankomen. www.fastcards.nl heeft het adres even voor je opgezocht: Stichting Fanclub Anouk, Postbus 1399 2130 EL in Hoofddorp. Dus nu as quick as a een bird naar www.fastcards.nl, zoek een leuke kaart uit, helemaal in Anouk-look of met birdies, upload eventueel een te kekke foto van jezelf en schrijf een flitsende tekst en wij zorgen ervoor, dat je kaartje bij de fanclub komt. Het zou toch helemaal te gek zijn, dat er postzakken vol met goede wensen op Anouk liggen te wachten, wanneer ze terugkomt uit Malmö. Aan ons zal het niet liggen: Anouk zet hem op!