Anti-Griepkaarten maak je bij Fastcards

We horen je al denken: hè? Welnu, we roepen dat natuurlijk niet zomaar, want de griepgolf lijkt maar niet op te houden en wanneer je dan in de krant van vanochtend leest, dat de kou zeker nog zal aanhouden tot eind volgende week, dan zal er nog heel wat gehoest en gesnotterd worden en de koorts nog niet erg zakken.

Naast de uitgeperste sinaasappels, de warme groc en een hete kruik is een beterschapskaart van www.fastcards.nl een uitstekende remedie tegen de griep. We hebben ze voor je in vele maten en soorten, vierkante, rechthoekige, groot, klein, humorkaarten, bloemenkaarten. Ga naar www.fastcards.nl, klik de categorie beterschap aan en kijk eens naar de enorme keuze, die we voor je hebben. Nou, als je daar niet onmiddellijk van opknapt….
beterschapkaart-bloemenbeterschapkaart-hond
Je hoeft nu alleen nog maar je eigen persoonlijke kaart te maken door de beterschapskaart te voorzien van een opbeurende tekst in je zelf gekozen lettertype, te voorzien van een leuke versiering of een foto, die je upload en vink vervolgens in je eigen adresboek de naam van de ontvanger of ontvangster aan. Fastcards zorgt dan verder voor een snelle levering. Ligt iemand b.v. in het ziekenhuis, dan is het natuurlijk mogelijk om dit tijdelijke adres direct in te voeren.

Beterschapskaarten sturen is niet alleen iets van deze tijd. In ons archief hebben wij een kaart gevonden, die in 1901 is  verzonden naar een jongetje, dat op dat moment in het ziekenhuis lag. De kaart was geadresseerd aan: de Jongeheer….. met als tekst en afzender: Waarde Zoon, Uwe liefhebbende Vader en Moeder wenschen U een spoedig herstel toe…nou, als het lieve kind daar toch niet van is opgeknapt!

Gelukkig gebruiken we tegenwoordig niet meer deze hoogdravende taal, maar zijn onze beterschapswensen er niet minder om. www.fastcards.nl  helpt je er graag bij met de wens, dat er aan deze kou en de daaruit voortvloeiende griepgolf maar heel snel een eind mag komen.