BBQ barbecue uitnodigingen van Fastcards…..

Ja je leest het helemaal goed en we hebben het ook dik gedrukt: de warmte komt er aan, vanuit het verre Afrika is de hitte onderweg en dat komt, omdat we de koude van de afgelopen weken zo verschrikkelijk beu waren, dat we één van onze medewerksters naar Afrika hebben gestuurd met de mededeling, dat we haar niet terug willen zien, voordat ze wat tropische warmte deze kant heeft uitgestuurd en naar het zich laat aanzien, heeft ze haar opdracht keurig uitgevoerd en maken wij van fastcards.nl ons op voor een tropisch feestje. We hebben het al helemaal in beeld, zoiets als het tropische carnaval in Rotterdam, maar dan in onze achtertuin.
uitnodiging tuinfeest barbecue bbquitnodiging bbq tuinfeest
Doe je met ons mee? Ga naar uitnodigingskaartmaken.nl en zoek een tropische verrassing uit ( met een vette knipoog natuurlijk). We hebben er genoeg. Voorzie je kaart van een leuke, maar vooral swingende tekst, waarin je meldt, dat alle gasten worden verwacht in een tropische outfit, dus laat vooral je fantasie erop los: Hawaishirts, een spannende bikini, verentooi, glitters en glamour, niets is te gek en leef je in in de te maken cocktails, wat te denken van seks on the beach, tequila sunrise, jungle juice, pinacolada…..om je vingers, sorry, lippen bij af te likken.

Voor je het weet, dwaalt fastcards.nl af, dus blijven we nog even bij de les:  illustreer je kaart met leuke tropische items of zet je zelf op de foto, drijvend op een luchtbedje in de stille oceaan (met fotoshoppen creëer je werkelijk je eigen droomwereld) en nodig je mannelijke en vrouwelijke gasten uit. Je hoeft alleen maar de namen van alle ontvangers aan te vinken in je adresboek en wij doen de rest, zodat jij je kunt gaan bezighouden met het inslaan van de drankjes. Fastcards.nl zorgt ervoor, dat je uitnodiging nog dezelfde dag wordt verzonden, of, wanneer je na 15 uur je bestelling doorgeeft, de eerstvolgende werkdag.

Fastcards heeft ook een nieuwe categorie met uitnodigingen speciaal voor een tuinfeest of een barbecue feestje, kijk maar snel.

Laat het zonnetje maar komen, wij zijn er klaar voor. Niet te geloven, het wordt deze week hier en daar wel 35 tot 39 graden. Nuss in het verre Afrika, bedankt hoor!