Bedankt, bedankt, bedanktKaarten….

We staan er niet altijd bij stil, maar er zijn ontzettend veel redenen te bedenken om dank je wel te zeggen, dat kan mondeling, door middel van een bloemetje of cadeautje, maar je kunt natuurlijk ook een bedankkaart sturen aan de persoon, die je wilt bedanken. Bedankt voor de oppas van de papegaai, bedankt voor het doen van de boodschappen, toen het glad was, bedankt voor het sneeuwruimen, bedankt voor de opvang van de (klein)kinderen, bedankt, dat je me even hebt willen wegbrengen en zo kunnen we wel pagina’s lang doorgaan, maar één bedankje willen we niet ongezegd laten, want een van de mensen van het www.fastcards.nl team voelt nu waarschijnlijk spieren, waarvan hij het bestaan niet eens wist na het leggen van een vloer met een van de medewerkers. Als dat niet collegiaal is en een bedankje verdient, dan weten we het niet meer.
bedanktkaartkaarten bedankt
Reden genoeg om hem een leuke bedankkaart te sturen uit eigen keuken.De vloer ligt er prachtig in! Misschien heb je zelf net je hele huis verbouwd en wil je alle klussers, die je hebben geholpen bedanken. Nodig ze uit voor een borrel of een etentje en laat ze via een bedankkaart of uitnodigingskaart weten, hoe blij je bent met de geboden hulp. Op www.fastcards.nl vind je diverse uitnodigingskaarten en bedankkaarten. Een leuke suggestie is, om je kaart te voorzien van een foto, waarop de oude en de nieuwe situatie staan of breng toepasselijke versieringen aan, voorzien van een originele tekst. Vink in je adressenlijst de namen van de medeklussers aan en www.fastcards.nl zorgt voor de juiste bezorging op het door jou gewenste tijdstip ( en hopelijk werkt PostNL dan net zo nauwkeurig als jouw klusteam).

Voor leuke tips kun je onze website www.fastcards.nl of www.uitnodigingskaartmaken.nl raadplegen en wil je liever persoonlijke hulp bij het maken van je bedankkaart, bel gerust, de medewerkers van onze helpdesk staan graag voor je klaar, behalve die ene, hij is aan het bekomen van een dag intensieve topsport en is letterlijk uitgevloerd!