Bestel nog snel Vaderdag kaarten bij FastCards.nl

Bestel nu nog snel voor 15:00 uur je meest originele en stoere Vaderdag kaarten, want 17 juni is het zo ver ! Wij bieden je een zeer interessante korting code aan op alle Vaderdag kaarten.

Zondag 17 juni is de dag van je vader, schoonvader, stiefvader of je grote held en op deze dag wordt hij in het zonnetje gezet. Het ontvangen van een kaart is al een vaderdagcadeau op zich zelf, maar je maakt je vaderdagkaartje extra persoonlijk door het toevoegen van decoraties en een mooi gedicht of lief versje. Voor de leukste vaderdag kaart ben je natuurlijk bij FastCards aan het juiste adres.

Vind je alleen een kaart te min voor je vader en verdiend hij volgens jou meer, kijk dan eens in ons ruime assortiment een cadeaus die je bij je kaart kunt doen. Denk aan een bos bloemen of misschien is hij wel helemaal weg van onze wijn.

Stuur speciaal voor Vaderdag een stoere Vaderdag kaart voor een spotprijsje! Omdat ook FastCards alle vaders wil verwennen, krijg je een korting van 10%.(Korting is alleen op de kaart). Profiteer snel van deze spetterende actie.

Kortingscode: FC7895464

Tip: bestel voor 15:00 uur, dan weet je zeker dat je kaart op Vaderdag aankomt.