Bij fastcards.nl denken we ook aan troost en verdriet kaarten

Want niet altijd wordt er een vrolijke of feestelijke kaart verstuurd. Soms doen zich in het leven situaties voor, waarbij je niet direct de juiste woorden weet te vinden en dat hoeft ook niet, want vaak is een stille arm om je schouder al voldoende of gewoon een kaartje, dat zegt: “je staat er niet alleen voor, ik denk aan je….”, zo’n kaart kan bestemd zijn voor een ernstig zieke, een relatie die verbroken is, een miskraam, diegene, die zijn of haar demente partner moet loslaten, of een kind, dat komt te overlijden.

 

Ook de mensen achter www.fastcards.nl hebben zich gerealiseerd, dat het belangrijk was een categorie troost & verdriet kaarten in haar assortiment op te nemen, niet om het gemakkelijker te maken, wel om een helpende hand te reiken door middel van een online te maken persoonlijke kaart met een passende tekst, want…..wat zeg je dan…..soms is een enkel woord of gebaar genoeg.

Naast de troost & verdriet kaarten hebben wij ook condoleancekaarten in onze collectie. Je vindt deze onder de categorie gelegenheden: condoleance kaarten.