Nog even en de Valentijnskaarten komen er weer aan

Nog maar 23 dagen te gaan, hoog tijd om weer na te gaan denken hoe je je Valentijn op 14 februari a.s. zal gaan verwennen. Wij van www.fastcards.nl helpen je graag een handje en hebben de mooiste kaarten bedacht, per slot van rekening hebben ook wij onze eigen Valentijn en laten ons door hem of haar inspireren, soms heel romantisch, soms een tikkeltje ondeugend, liefdevol of uitdagend en af en toe een hele geheime missie vol spanning en afwachting, of je Valentijn wel door heeft, van wie de Valentijnskaart afkomstig is. We verheugen ons er nu al op. Je kunt ook een stapje verder gaan en bij je kaart een prachtig boeket rode rozen, een goede fles wijn , heerlijke chocolade van Tony Chocoloneley of een spannende fles bubbels versturen. En je geliefde zal dolblij zijn met een mooie foto van jou op de kaart, ook dat is mogelijk.

Wat dacht je van een uitnodiging voor een Valentijnsdiner voor twee? Kijk eens op www.uitnodigingskaartmaken.nlen maak een romantische uitnodiging met bijvoorbeeld een prachtig Valentijnsgedicht, een leuke versiering en upload de kaart met een foto van jezelf,vervolgens zorg je voor sfeervol kaarslicht, een goed glas wijn en jullie avond is bij voorbaat geslaagd. Het fastcardsteam vindt het een superleuke gedachte om hieraan bij te kunnen dragen en het je gemakkelijk te maken: vanuit je luie stoel is het mogelijk om alles online te regelen, alleen het restaurant: dat moet je zelf reserveren! En goed om te weten: vandaag voor 15 uur besteld, vandaag nog verstuurd ( nou ja….13 februari dan wel, correcte bezorging door PostNL meegerekend)

Wist je dat er over het ontstaan van Valentijnsdag verschillende verhalen in omloop zijn. Een van de legendes is, dat deze dag zijn oorsprong vindt bij Sint Valentijn, een Romeinse heilige, die stierf op 14 februari 269. Hij stierf als martelaar en de legende zegt, dat hij een afscheidsbriefje achterliet voor de dochter van een gevangene, die zijn vriend was geworden. Hij ondertekende het briefje met “van jouw Valentijn”. Pas eeuwen daarna is deze dag uitgeroepen tot liefdesdag en worden daarom Valentijnskaarten getekend met “jouw Valentijn”. De oudste Valentijnskaart, die nog bestaat is gemaakt rond het jaar 1400 en is te zien in het British Museum in Londen.