De eerste verjaardagen komen er al weer aan

De eerste verjaardagen komen er al weer aan en met www.fastcards.nl maak je nu al je verjaardagskaarten voor de hele maand, zo eenvoudig is het, je kiest een leuke kaart, brengt zelf de tekst, versieringen of foto’s aan, vult de gewenste verzenddatum in, naam en adres erop en fastcards.nl zorgt er voor, dat je kaart op de gewenste datum bij de gewenste geadresseerde in de bus rolt. Uiteraard rekenen we hierbij wel op tante Post! En…..voor 15 uur besteld,dezelfde dag nog verzonden(voor de last-minute-eraan-denkers-onder ons).

verjaardagskaart
Voor de prijs hoef je het niet te laten: je stuurt al een wenskaart vanaf €1.70, zo leuk is zelf online een wenskaart maken nog nooit geweest.

Heb jij dat nou ook? De kerstboom is de deur uit,alles is weer back to normal en dan is het genieten van alle foto’s van de afgelopen feestdagen; zo gemakkelijk, vanuit je luie stoel naar www.fastfotoalbum.nl, foto’s uploaden, leuke versieringen en teksten erbij, mooie omslag en per omgaande heb je een schitterende herinnering aan de afgelopen feestdagen in huis.