De Groot Design & FastCards.nl

Wist je dat FastCards.nl een onderdeel is van De Groot Design? FastCards.nl verkoopt kaartjes en andere geschenken ( denk hierbij aan doosjes bonbons, bosjes bloemen en flesjes wijn ) die je online kunt bestellen.

Misschien heeft u het ooit wel eens gezien, een mooie kaarten display van De Groot Design in een tabakszaak of  boekhandel. FastCards is  een online onderdeel van De Groot Design wat zich direct richt op de consument. De Groot Design beschikt ook over een handige website waar ondernemers mooie kaarten kunnen bestellen. Deze kaarten van De Groot Design zult u ook waarschijnlijk bij uw boekhandel of tabakszaak vinden.

Het grootste verschil tussen de bedrijven is toch dat je als consument jouw kaartje zo persoonlijk mogelijk kan maken. De kaartjes die je bij ons op FastCards.nl maakt zul je nergens anders vinden. U heeft een totale gepersonaliseerde kaart. Hier staat tegenover dat onze kaarten in de winkel vaak voorzien zijn van extra applicaties. Dit geeft de kaarten meerwaarde en is ook heel leuk om te sturen. Deze kaarten zijn dus ook aan te raden!!

Door de jarenlange ervaring leveren De Groot Design en FastCards.nl top kwaliteit. Ook heeft De Groot Design veel connecties in de Benelux en door Europa.

De Groot Design verkoopt verschillende categorieën displays voor de ondernemer. Het is ook mogelijk om als bedrijf kaarten te bestellen om de zieke werknemer beterschap te wensen of om hun personeel te feliciteren.

Dus neem ook eens een kijkje op de site van De Groot Design door op deze link te klikken!

null