De koning geeft een feestje en Fastcards feest mee…

We hebben met z’n vijf miljoenen gekeken naar het interview met onze aanstaande koning Willem-Alexander en zijn echtgenote Maxima en laten we eerlijk zijn, het was een open en spontaan interview en wij van www.fastcards.nl vinden eigenlijk, dat we dat best mogen laten weten aan het toekomstig koningspaar. Stel je eens voor, we maken allemaal – van klein tot groot- een feestelijke kaart met www.fastcards.nl en sturen die vervolgens naar de Eikenhorst in Wassenaar of naar Paleis Noordeinde in Den Haag. Die kaarten komen allemaal aan, daar kun je van verzekerd zijn.

Dan gaan we nu eens kijken, welke kaart je zou kunnen gaan maken; wat dacht je van Bertha38, laten we die nu toch zowaar in de collectie hebben, of misschien een kaart met prachtige oranje linten, die inhoudelijk moeten worden doorgeknipt, een kaart met rode, witte en blauwe ballonnen (geen schade voor het milieu) of misschien een kaartje met een leuke foto van jezelf, dat doet het ook altijd goed….

Natuurlijk is dit zomaar een suggestie, maar www.fastcards.nl heeft zo’n enorm aanbod aan leuke, originele en lieve wenskaartjes, dat het nog lastig zal worden hieruit te kiezen. Maar kom op, daar zitten wij polder Nederlanders toch niet mee? We gaan dit gewoon doen: vijf miljoen wenskaarten, allemaal voorzien van leuke teksten, grappige versieringen en je hebt er je adresboek niet voor nodig. Gewoon adresseren aan de Familie van Oranje, Villa Eikenhorst Wassenaar of Familie van Oranje, Paleis Noordeinde, Den Haag.

Wat een geluk, dat onze a.s. koning niet hecht aan protocol, want in dat geval zou je al zijn titels op de kaart moeten vermelden. Niet nodig dus!

We wensen je heel veel succes en creativiteit toe en wij gaan er voor zorgen, dat de website van www.fastcards.nl niet vast gaat lopen door de enorme toestroom, die we verwachten en je kunt er op rekenen, dat je kaart keurig op tijd wordt bezorgd.