De nieuwe koning, Fastcards en uitnodigingskaartmaken.nl…

Nog maar enkele weken te gaan en dan vindt een historische gebeurtenis plaats, na 164 jaar krijgt Nederland weer een koning op de troon en dat is reden genoeg voor een feestje, zeg maar feest en natuurlijk zou www.uitnodigingskaartmaken.nl, onderdeel van www.fastcards.nl, www.uitnodigingskaartmaken.nl niet zijn om heel Nederland uit te nodigen om een uitnodigingskaart te maken voor het Koningsfeest en dat samen met je familie, vrienden en kennissen te vieren, waar dan ook. Dat kan in Amsterdam zijn, maar ook in Tietjerksteradeel, in Maastricht of Lutjebroek. Het maakt niet uit,  30 april is een feestdag voor ons allemaal en www.uitnodigingskaartmaken.nl nodigt je dan ook hierbij uit om naar haar website te gaan en een leuke kaart te maken.

Kies een kaart uit, die bij dit inhuldigingsfeest past en ga hem versieren. Dat kun je doen, door oranje letters te gebruiken, een leuke foto te uploaden, versieringen aan te brengen met bijvoorbeeld slingers, ballonnen, kroontjes, prinsjes en prinsesjes, het maakt allemaal niet uit, als het maar een leuke kaart wordt. De kleuren rood, wit en blauw doen het ook altijd goed! En een vlaggetje hier en daar misstaat ook niet. Je kunt je kaart maken in verschillende maten, vierkant of rechthoekig, klein of groot, dat bepaal je zelf.

Nodig iedereen uit op een leuke locatie, of gewoon bij je thuis, maak er een gezellig straatfeest van of spreek af op een bepaalde plek in Amsterdam en vink de namen van de ontvangers aan in je zelfgemaakte en handige adresboek. Vervolgens doen wij de rest voor je. We drukken je kaart op kwalitatief hoogstaand papier af en zorgen voor een snelle bezorging bij de feestvierders.

Wil je wat extra hulp bij het maken van je kaart? Geen probleem bij www.fastcards.nl,  aan de hand van een kort filmpje laten we je zien hoe je een bestaande tekst wijzigt of verwijdert en een nieuwe tekst en/of afbeelding aanbrengt, hoe je versieringen aanbrengt, hoe je een foto kan uploaden en wanneer je nog meer hulp nodig hebt, dan zijn er altijd de vriendelijke mensen van onze helpdesk, met of zonder feestmuts!