Een kaart krijgen voelt goed!

Na een lange dag op het werk, kom je thuis en pak je de post. Je bladert door de berg van rekeningen en die altijd leuke blauwe brieven totdat een poststuk je aandacht trekt en je stopt met bladeren. Anders dan de rest , is deze enveloppe niet een standaard maat enveloppe met een standaard kleur.
Het is een frisse en vrolijke gele enveloppe in een iets groter formaat en met een vierkant venster waarachter een mooi zacht logo met jouw naam en adres. Het is een hele aparte wenskaart die zegt dat iemand de tijd heeft genomen om deze kaart speciaal voor jou te maken en dat met deze kaart aan jou wordt gedacht. Dat voelt goed.null

Het lijkt simpel, maar inderdaad een wenskaart laat je geliefd en gewaardeerd voelen, dat hebben we allemaal ervaren. Het overgrote merendeel van de Nederlanders zijn het er over eens dat traditionele methoden van persoonlijke communicatie, zoals de wenskaart, veel meer wordt gewaardeerd als bv SMS en e-cards. Een wenskaart laat de ontvanger een speciaal gevoel geven en zal ook langer worden vastgehouden.
Tevens is een SMS wel persoonlijk, maar voor een kaart die je krijgt van iemand speciaal, blijkt maar weer dat die persoon even meer moeite heeft genomen voor jou. Daarom vinden mensen het zo leuk om een kaart te ontvangen of te sturen.

Dus heb jij een zieke vriend, een goede vriendin die je ‘zomaar’ een kaartje wilt sturen of misschien wel een groep vrienden/vriendinnen die je wilt uitnodigen voor je te gekke feest? Bestel dan snel een kaart bij Fastcards.nl. En wie weet ontvang je over een paar weken wel weer een kaart terug.

Naast het bestellen van de kaart, kunt u ook altijd een kijkje nemen in ons overgrote assortiment aan cadeaus die u bij uw kaart kunt toevoegen!