Een milde griepepidemie, maar niet bij Fastcards wel veel Beterschapskaarten

We konden het weer in de krant lezen en in het televisiejournaal horen, er heerst nog steeds een milde griepepidemie in Nederland en ook bij het Fastcardsteam bestond hier en daar de behoefte aan een warme groc en even diep onder de wol, maar wij van www.fastcards.nl zouden fastcards niet zijn, wanneer we niet gewoon doorgingen en ons bezig houden met……jawel, beterschapskaarten! De beterschapskaart van www.fastcards.nl staat momenteel in de top 5 van meest bestelde kaarten en we merken dat niet alleen aan de griepuitbraak, maar ook aan onze wintersport vrienden en de daarbij behorende gipsvluchten en zo zie je maar, dat het goed is, dat we zo’n enorme variëteit aan beterschapskaarten hebben. We nodigen je dan ook graag uit om snel een kijkje te nemen op onze website, daar ga je naar gelegenheden. Daar vind je dan onder beterschap een keur aan kaarten, we hebben beterschapskaarten met bloemen, met hartjes, met honden poezen, voor kinderen, je kunt iemand beterschap wensen met een humorkaart, maar ook voor mensen, die wel een opkikkertje kunnen gebruiken hebben we de meest leuke, romantische of opbeurende kaarten.
beterschapskaartbeterschapskaart-met-bloem
Kies een leuke beterschapskaart uit de vele beschikbare wenskaarten, voorzie deze van een leuke, door jezelf bedachte tekst of upload een grappige foto, dat is ook vaak bevorderlijk voor een snelle genezing en versier je kaart. Vervolgens kies uit je adresboek de ontvanger en wij zorgen ervoor, dat je kaart op het juiste moment bij de patiënt wordt bezorgd.

Misschien wil je de zieke niet alleen een beterschapskaart sturen, maar er een boeket bloemen bij geven, een doos heerlijke en eerlijke chocolade of een alcoholische opkikker. Ook dat is mogelijk, kijk hiervoor op de homepagina bij “kaart met kado”.  Mogelijkheden genoeg dus om bij te dragen aan een spoedig herstel. We wensen je veel succes bij het maken van je beterschapskaart en hopen, dat de patiënt weer spoedig herstelt. Aan de kaart zal het in ieder geval niet liggen. We wensen je een goede gezondheid en voor de patiënt: Beterschap!