Een verjaardagskaartje maken doe je zelf

Binnenkort weer een verjaardag te vieren? Maak dan nu een verjaardagskaart bij Fastcards.nl. Een verjaardagskaartje maken kun je immers heel goed zelf. In ons aanbod vind je meer dan 100 verjaardagskaarten met kant en klaar ontwerp. We hebben kaartjes voor mannen, voor vrouwen, verjaardagskaarten met dieren, kaarten met een smile, kaarten met bloemen, grappige verjaardagskaarten en nog veel meer soorten.

Verjaardagskaartje maken?

Verjaardagskaartje met een foto
De leukste verjaardagskaart maak je natuurlijk zelf met een eigen foto. Jouw kaartje zal er bij de jarige dan zeker uitspringen en daarmee scoor je flink bij je vrienden, collega of (schoon)familie.

Plan je verjaardagskaartjes vooruit
Wees slim en plan je verjaardagskaarten vooruit door gebruik te maken van je adresboek. Wanneer je een account hebt bij Fastcards.nl profiteer je niet alleen va de laagste prijzen, maar kun je ook eenvoudig een adresboek aanmaken. Hierin zet je alle adressen van de mensen die je met hun verjaardag een kaartje wilt sturen. De slimmeriken onder ons maken voor een heel jaar vooruit alvast voor iedereen een verjaardagskaart aan. Omdat je de verzending precies voor de verjaardag kunt inplannen, lijkt het alsof je nooit meer een verjaardag vergeet!