Eigen foto’s op wenskaart

Je moeder is jarig en je wilt haar verrassen met een passende foto. Of één van je vrienden / vriendinnen heeft net haar diploma gehaald voor een bepaalde opleiding.

Reden genoeg dus om hem of haar even een kaart te sturen. Je kunt helemaal je ei kwijt in onze uitgebreide en ook makkelijk te gebruiken editor. Hierin kun je namelijk erg veel creativiteit kwijt door middel van een foto van je vriendin te plaatsen die net haar diploma heeft gehaald en haar te bewerken met allerlei school artikelen of andere versieringen die Fastcards te bieden heeft. Mocht je hier niet veel tijd voor hebben kun je kiezen voor één van onze standaard kaarten ins ons assortiment.

Fotokaarten zijn op dit moment echt hot item wat betreft de trend in de wenskaartenwereld. Door een fotokaart te gebruiken kun je namelijk je eigen foto’s uploaden en op jouw eigen kaart zetten zodat deze groot en duidelijk op de voorkant komt te staan. Kaarten zijn altijd leuk om te geven en ook om te krijgen. En al helemaal als deze op je deurmat vallen met een geweldige foto op de wenskaart!

Zie onderstaand overzicht voor voorbeelden van fotokaarten die klanten zelf bij ons hebben laten maken!: