Er valt altijd wel iets te vieren….

Je hebt van die dagen, dat je bij jezelf denkt, kom op, even opnieuw opstaan en de dag anders begroeten, buiten ziet het grijs, de koffiepads zijn op, je bent vergeten naar de bakker te gaan, de brandstofmeter staat al sinds gisteren op reserve, kortom, jouw barometer zakt naar nul en je dag lijkt gedoemd te mislukken, maar dan is het moment aangebroken, dat je de knop even moet omzetten en iets leuks moet bedenken en daar gaat www.uitnodigingskaartmaken.nl je bij helpen.
menukaart-uitnodiginguitnodigingen-menukaart
Niets menselijks is ons vreemd en we hebben allemaal wel eens van die dagen en dus wordt het hoog tijd voor een feestje, wat dacht je van een etentje met je collega’s of vrienden, we hebben daarvoor verschillende leuke menukaarten ontworpen, dus als jij nu eens gaat bedenken, wat je je gasten gaat voorzetten, dan helpen wij je met het maken van de menukaarten. Maak een gastenlijst en zet alle namen en adressen in de adreslijst, altijd gemakkelijk, als je later een andere uitnodiging wilt sturen, of een wenskaart of kerstkaart wilt verzenden.

Om je een handje te helpen hebben wij de menukaarten al vast voorzien van een voorbeeldmenu en er een goede wijntip bij gedaan, maar natuurlijk kun je de kaarten geheel aan je eigen smaak (en die van je gasten) aanpassen. Je zal maar niet van vis houden of vegetariër zijn. Je kunt van de menukaart tevens een uitnodigingskaart maken, alleen wordt het dan geen verrassingsdiner meer, maar kunnen je gasten zich al wel van te voren verheugen op het komende diner. We hebben menukaarten in soorten en maten, romantisch of modern, klassiek of design, er is keuze genoeg.

Wij van het www.fastcards.nl team zijn heel erg benieuwd, wat er op tafel gaat komen en misschien nodigen we onszelf wel bij je uit, je weet maar nooit. Bourgondisch als we zijn, houden we wel van een vorkje prikken en een glaasje keren.

Maak ons nieuwsgierig en stel je menu samen, bepaal zelf het lettertype, breng een leuke versiering aan en bestel eventueel een proefdruk voor slechts 1 Euro! Je krijgt dan de voorbeeldmenukaart toegestuurd, alsmede diverse papiersoorten en envelopkleuren. En zo is je dag toch nog leuk geworden, we wensen je een gezellige avond en eet smakelijk!