FastCards compleet vernieuwd

FastCards is compleet vernieuwd, sneller, duidelijker, en veel meer mogelijkheden voor het zelf maken van kaartjes. Zo kan je naast onze bekende staande en liggende kaarten, nu ook vierkante kaarten bestellen. Alle soorten kaarten zijn in 3 formaten te bestellen. Normale kaarten, grote kaarten en zelfs jumbo kaarten.

Ook zijn er prachtige nieuwe cadeaus bij je kaart te bestellen. Bijvoorbeeld een prachtige bos bloemen verpakt in een super deluxe cadeau doos. Of wat dacht je van diverse soorten wijn van topkwaliteit. Zelfs kaarten met baby cadeaus en (h)eerlijke (fairtrade) chocoladerepen zijn niet vergeten.

Belangrijke verbeteringen op de FastCards website zijn o.a. een winkelwagentje zodat je meerdere verschillende kaarten in één keer kan bestellen. Het kunnen plaatsen van meerdere foto’s op je kaart, zowel op de voorzijde van de kaart als in de beide binnenzijden van de kaart. Achtergrond kleuren, foto’s transparant maken, lagen verwisselen, foto’s draaien, teksten in originele font bewerken en nog veel meer nieuwe mogelijkheden zijn bij FastCards te ontdekken.

Kijk snel op FastCards.