Fastcards en #KanjerGuusje

KanjerGuusje.nl en Fastcards


Eind maart 2011 constateerden artsen een tumor in de linkerlong van Guusje. Het was het begin van een zware periode met operaties, chemokuren en bestralingen in het Emma Kinderziekenhuis AMC. Om verlost te zijn van veel telefoontjes, sms’jes en e-mails schreef vader Lowie dagelijks over het leven van zijn moedige dochter op zijn weblog KanjerGuusje.nl

Op 30 oktober 2011 overleed Guusje. Ze was pas tien jaar. Meteen na haar dood werd #kanjerguusje ‘trending topic’ op Twitter. Heel Nederland leerde Guusje kennen. Het aantal bezoekers van het weblog liep in de miljoenen. Lezers hebben duizenden reacties achtergelaten.

Lowie schreef op basis van zijn blog het boek KanjerGuusje, ‘mijn leven is van mij’. Dat deed hij op een manier die respect afdwingt en die getuigt van een groot schrijverstalent. Het boek neemt de lezer mee in de wereld van kinderen met kanker. Een wereld van hoop en angst. Lowie van Gorp heeft een ontroerend document gemaakt over het ziekteverloop van zijn dochter.

Het moest een mooi boek worden en dat is het ook. Met een harde kaft en uitgevoerd in full colour, zodat ook de vele foto’s er goed uit komen.

Een boek dat je niet snel weglegt als je er eenmaal in begonnen bent. Een mooi boek om cadeau te geven.

En dat doen wij dan ook bij Fastcards. Wij verloten wel liefst 10 boeken.
Gegrepen door het verhaal en het contact willen wij graag de stichting www.kanjerguusje.nl een warm hart toedragen.

Hoe kunt u meedoen? Bestel bij ons één of meerdere wenskaarten en u doet automatisch mee. Op maandag 19 december zullen wij de 10 winnaars bekend maken en ontvangen zij automatisch het boek.
Dit prachtige boek is vanaf 17 december te koop in de winkels.

Doe mee, we doen het voor alle KANJERS!