FastCards heeft nu ook Geboortekaartmaken.nl

FastCards heeft NU ook een site voor geboortekaarten, we blijven doorgaan met het uitbreiden van ons enorme aanbod.

Misschien is de geboorte van jullie zoon of dochter wel het allermooiste moment van jullie leven. Als het dan bijna zover is beginnen jullie met de voorbereidingen van de geboortekaartjes. Dan kunnen jullie nu een kaart maken via onze nieuwe website geboortekaartmaken.nl.
Er zijn heel veel verschillende soorten geboortekaarten, uiteraard voor jongens en meisjes, maar ook voor tweelingen of meerlingen, broertje/zusje en adoptiekaartjes. Deze speciale kaarten zijn zeer uniek en er zijn zelfs kaarten waarvan het ontwerp van voor(kant) tot achter(kant) doorloopt, wat een zeer leuk effect geeft. Zo verteld elke kaart zijn nullof haar eigen verhaal.
Mede door deze nieuwe website onderscheiden wij ons van de rest door onze zeer hoge kwaliteit kaarten, snelle levering en het gemak waarop je de kaarten kunt maken.

Onze nieuwe website biedt tal van mogelijkheden voor de perfecte geboorte kaart. Een leuke, vrolijke, spontane website met een enorm groot assortiment aan kaarten. Van hippe kaarten, lieve geboortekaarten, kaarten voor een eigen foto, de inmiddels bekende sprookjes kaarten van Little Fairy Tales en zelfs kaarten voor de diverse seizoenen. Verzin het maar of wij hebben het in ons assortiment.

Hier is het ook mogelijk om de welbekende proefkaart te bestellen. Een kaart voor €1,- (incl. verzendkosten) op de papiersoort van jouw keuze. Bij je proefdruk ontvang je tevens voorbeelden van de papiersoorten en enveloppen. Voor meer informatie kun je op deze link klikken.