Geboortegolf bij fastcards.nl en geboortekaartmaken.nl

We hebben zo onze rustige periodes, maar op dit ogenblik vindt er een ware explosie plaats bij de categorie geboortekaartjes bij www.fastcards.nl en we vroegen ons zo af, wat daar de reden van zou kunnen zijn.

Welnu, die reden was al heel snel gevonden, want slim als we zijn, was het een kwestie van terugrekenen en dan komen we terecht in de zomervakantietijd, zomerliefdes, zomerkoninkjes- en koninginnetjes, bloemetjes en bijtjes en al die ingrediënten, die nodig zijn om nu een geboortekaartje te kiezen voor het resultaat van je liefde, misschien wel het mooiste kaartje, dat je ooit hebt uitgezocht en met elkaar gaat maken voor het liefste, dat er aan komt. Een van onze ontwerpers, Esther de Groot, heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen van sprookjesachtige geboortekaartjes, de Little Fairytales, te vinden op geboortekaartmaken.nl.
geboortekaartje meisjegeboortekaartje jongen
Er zijn kaartjes voor een jongetje, voor een meisje, een tweeling, een adoptiekindje, een bijzonder kindje, maar er is ook gedacht aan de verdrietige kant, want soms loopt het in je leven anders, dan je gehoopt zou hebben.

Wanneer je naar de website van geboortekaartmaken.nl gaat, dan zie je de meest lieve geboortekaartjes, maar we hebben ook gedacht aan ouders, die van strak en simpel houden of van stoer en puur. Kies samen het kaartje uit, dat je voor de nieuwe wereldburger in gedachten hebt en maak een tekst, die bij jullie past, voorzien van een door jullie gekozen lettertype en kleur en vraag, als je kaart klaar is (vergeet niet deze te bewaren!) een proefdruk aan. Die kost slecht € 1.00 en daarvoor krijg je een kaart in drie papiersoorten en stalen van  envelopjes in diverse kleurtjes. Je kunt je geboortekaartje maken in verschillende maten, zoals vierkant, rechthoekig, groot, klein. Wanneer je niet weet, of jullie een zoon of een dochter gaan krijgen, maak dan gewoon twee kaartjes.

Een leuk idee is ook, om de foto van je pasgeboren baby te uploaden, wanneer je je kaartje na de geboorte gaat afmaken. Vink in je adresboek de namen van alle ontvangers aan en laat zo je familie, vrienden en kennissen weten, dat de kleine spruit is gearriveerd. Geboortekaartmaken.nl zorgt voor een snelle bezorging, want wanneer je vóór 15 uur je kaartjes besteld, dan worden ze nog dezelfde dag gedrukt en verzonden.

Het hele team van www.fastcards.nl wenst jullie heel veel geluk met de kleine wereldburger!