Gebruikersgemak en service bij Fastcards

Door het koppelen van bestanden lijkt het eenvoudiger te worden om fraude op te sporen, dat geldt voor de belastingdienst, in de zorg, bij uitkeringen en vul maar in, dat werd zojuist in het journaal verteld, wel, fastcards.nl kan je ook wat vertellen, bij ons worden er heel veel bestanden gekoppeld en heel veel fouten opgespoord, maar dan wel taalfouten of drukfouten of fouten in de opmaak en wij noemen dat geen fraude, nee, wij noemen dat service verlenen aan onze klanten en verder zijn wij heel transparant, zowel in de presentatie en het gebruikersgemak op de website van fastcards.nl en uitnodigingskaartmaken.nl, als wel in onze service tijdens en na het maken van je wenskaart of uitnodigingskaart.
uitnodigingen tuinfeestuitnodigingen tuinfeest
In hetzelfde journaal hoorden we, dat de Eiffeltoren vandaag gesloten was in verband met staking door het personeel. De toegangshekken bleven gesloten. Ai, dat is nu wel weer slecht nieuws, dat kan verschil gaan maken in onze omzet, want al die Parijsgangers, die een vakantiekaartje willen sturen met een foto van de Eiffeltoren op de achtergrond, zullen teleurgesteld naar een andere locatie moeten uitzien. We geven je daarom  enkele tips, zo wat te denken van de Moulin Rouge als achtergrond, of de Sacré Coeur, de Arc de Triomphe, de Nôtre Dame, PèreLachaise, het Louvre of het Parc de Luxembourg, de Thalys op het Gare du Nord, suggesties genoeg om je stedentrip niet te laten mislukken door een gesloten Tour d’Eiffel.

Verder vernamen we, dat de temperaturen vanaf het weekend weer naar zomerse waarden gaan stijgen, dus een overweging waard om een uitnodiging te sturen voor een spetterend (neem dit niet letterlijk!) tuinfeest.Ga hiervoor naar uitnodigingskaartmaken.nl, kies een leuke kaart uit en nodig iedereen uit voor een tuinfeest, waar nog lang over nagepraat wordt. Upload een foto van je huis en tuin of breng leuke versieringen aan en kies een leuk zomers lettertype. Vink de namen van alle genodigden aan in je adresboek en dan zorgen wij voor een geslaagde uitnodiging en bezorging, zodat jij je kunt bezighouden met de uitvoering van een geslaagde tuinparty! Een zonnig en gezellig feest toegewenst.