Hier helpt geen lieve moeder aan, maar vaders en kinderen wel……en Fastcards ook!

Het zal je toch maar worden gezegd als moeder, multitasker die je bent, moeder, huisvrouw, secretaresse, minnares,verpleegkundige, maatschappelijk werkster, psycholoog, vredesonderhandelaar, personal assistent, we zijn er vast nog wel een paar vergeten en dan wordt er opeens niets van je verwacht en moet je gewoon maar afwachten. Wachten tot het 12 mei is, want dan is het moederdag en zet je nu al vast maar schrap, dan begint de dag met een ontbijtje op bed, een lauwwarm-water-kopje-thee of in het beste geval een waterige cappuccino of een latte macchiato met meer latte dan macchiato, een kruimelig beschuitje, een zelfgemaakt gedicht (da’s altijd wel ontroerend) of een op school gemaakte ketting (die je je leven lang bewaart) en dan……dan is er die prachtige wenskaart, gemaakt door de kinderen met een beetje hulp van papa, gemaakt op www.fastcards.nl en als papa een gulle bui heeft, misschien wel vergezeld van een prachtig cadeau, een moederdagboeket of een heerlijke doos bonbons, gevuld met o.a. passievruchten, hazelnootcrème, honingnoga, truffel, walnotenmarsepein, mmmmm………..kan allemaal geregeld worden bij www.fastcards.nl
moederdag krijtbordmoederdag hart rose liefste
Dus, lieve kinderen van Nederland, ga snel naar www.fastcards.nl en maak de mooiste moederdagkaart voor mama, eventueel met een beetje hulp van papa, vertel mama in je kaart, hoeveel je van haar houdt en breng een heleboel versieringen aan. Wat ook leuk is, is om een foto van jezelf of samen met je broertjes of zusjes te uploaden en op de kaart te zetten. Geloof maar, dat mama daar blij mee is.

Natuurlijk is het ook mogelijk om een leuke moederdagbrunch te organiseren. Daarvoor kun je naar www.uitnodigingskaartmaken.nl gaan en een speciale moederdagkaart uitkiezen. Vermeld tijd en locatie en vink in je eigen adresboek de namen van de ontvangers aan.Wij zorgen ervoor, dat je zelfgemaakte uitnodiging, in groot of klein formaat, vierkant of rechthoekig, glanzend of mat, maar standaard altijd als dubbele kaart, naar alle betrokkenen wordt verzonden.Je hoeft je dan alleen nog maar bezig te houden met de juiste locatie en te zorgen voor een zonnetje en een goed moederdaghumeur. Wij van www.fastcards.nl en www.uitnodigingskaartmaken.nl gaan er ook een prachtig moederdagfeest van maken!