Hoe maak ik een trouwkaart?

Hoe maak ik een trouwkaart? Hoe kan ik mijn trouwkaart er leuker uit laten zien dan die van mijn vrienden die reeds getrouwd zijn? Op welke manier kan ik boven de menigte uitspringen met mijn trouwkaarten? Moet ik naar een drukkerij gaan, of kan ik de kaarten zelf maken?

Hoe maak ik een leuke trouwkaart

Er bestaan verschillende manieren om een trouwkaart te maken. Allereerst kunt u zelf iets in elkaar knutselen met Photoshop, Adobe Illustrator of een ander grafisch programma. Vervolgens kunt u uw eigen gemaakte ontwerp zelf afdrukken of naar een echte drukkerij brengen.

Het is wel aan te raden om vooraf bij de drukkerij te informeren waar het bestand aan moet voldoen. Ook uw eigen wensen kunt u het best vooraf op papier zetten. Op deze manier weet u zeker dat u – in overleg – de juiste stijl aanhoudt.

Een andere manier is de kaart zelf maken op internet. Hieronder leest u hier meer over.

Online een trouwkaart maken

Een trouwkaart kunt u ook online maken. Wanneer u online een trouwkaart maakt, kunt u een eigen foto gebruiken of kiezen uit een trouwkaart uit de bestaande collectie trouwkaarten. Een trouwkaart met een eigen foto (het liefst een foto van jullie beide in je trouwkleding). Op deze manier maakt u heel makkelijk een originele trouwkaart, die er nog heel er leuk uitziet!

Op onze website kunt u heel makkelijk een eigen foto gebruiken als basis van uw trouwkaart. Daarnaast is de proefdruk op fastcards.NL gratis (u betaalt alleen verzendkosten). Op deze manier kunt u heel eenvoudig kennis maken met de kwaliteit van fastcards.

Maak daarom nu uw eigen trouwkaart!