Hoera, het is voorjaarsvakantie, maar Fastcards werkt op volle kracht…….

De voorjaarsvakantie is al enige tijd geleden begonnen en dat is goed te merken aan de files op de weg, de volgeboekte bungalows en huisjes en de drukte op Schiphol voor iedereen, die nu toch wel eens het zonnetje wil voelen. Maar vakantiepret voor school en kantoor betekent topdrukte voor www.fastcards.nl en www.postkaartmaken.nl, want vakantieperiodes zorgen voor veel vakantiegroeten en dat zien wij graag.

Zeker nu het ook mogelijk is om met je Ipad , Windowstablet of smartphone een vakantiegroet naar huis of werk te sturen vanaf je terrasstoel of ligbed aan het water, voorzien van de meest actuele foto, want die maak je ter plekke. Zullen we het nog een keertje uitleggen?
vakantiekaartenpostkaarten groetjes
Je zit op je favoriete vakantiebestemming in gezelschap van een cappuccino, cocktail of gewoon een lekker koud biertje, je kijkt om je heen en zou willen, dat iedereen thuis kon zien, hoe jij het nu helemaal voor elkaar hebt. Dan ga je naar www.postkaartmaken.nl en zoekt een leuke kaart uit,voorziet deze van een pakkende tekst, klik dan op “afbeelding”en ga naar het “bestand”, vervolgens maak je je “foto”en klikt dan op “gebruik” en tegelijkertijd op “uploaden” en je foto staat direct in je kaart. Zie je hoe gemakkelijk het gaat? Tip: schrijf de hiervoor geschreven instructies even achter op je bierviltje, dan hoef je er helemaal niet bij na te denken, want je bent met vakantie nietwaar? Tenslotte vink je in je adresboek de namen van alle ontvangers aan en verstuurt alle kaarten in één keer. Je kunt gewoon blijven zitten, waar je zit, je hoeft niet achter een postzegel en brievenbus aan, wij van Fastcards zorgen ervoor, dat je originele, zelfgemaakte vakantiekaartje op het door jou opgegeven adres wordt bezorgd.

Natuurlijk kun je er ook eens over nadenken om je vakantie nog eens dunnetjes over te doen, wanneer je weer thuis bent. Nodig al je vrienden, bekenden en familie uit voor een after-party en ga hiervoor naar www.uitnodigingskaartmaken.nl  , daar vind je allerlei uitnodigingen voor diverse gelegenheden. Zo heb je dan drie keer vakantie, de voorpret, je eigenlijke vakantie en de herinneringsparty daarna. Leuk toch?