Inhuldiging wordt een flinke klus, kopt de Telegraaf, niet bij Fastcards….

Het zal je toch maar gebeuren, wil je als burgemeester van Amsterdam 150.000 ballonnetjes oplaten, gaat dát ballonnetje alvast niet op, veel te riskant voor onze vogels, vliegtuigen en het milieu. Varen met de koningssloep is ook al geen optie, want, is de vraag, blijft ie wel drijven….en de legertop maakt zich grote zorgen of alles wel goed verloopt op 30 april, het moet een dag van “details”worden zonder vergeten handschoenen of baretten, niet te laat voor de bus en men heeft nu al hoofdpijn over het vervoer van de manschappen van de Marinekazerne naar de Dam, want hoe komen ze daar door het drukke verkeer. Het wordt nog een hele klus. Maar wij maken ons daar maar geen zorgen om, wij gaan gewoon feestvieren.
zomaar kaartzomaar kaartjes
En dat wij van www.fastcards.nl van een feestje houden, dat is wel duidelijk. Niet voor niets geven we in de maand april nog eens een extra feestelijke korting van 15% op de toch al feestelijke prijzen van onze wenskaarten. En het maken van je wenskaart online is ook geen ingewikkelde klus, de details breng je zelf aan. Je kiest gewoon een leuke, originele wenskaart uit de vele categorieën, die we hebben, vervolgens schrijf je een toepasselijke tekst, brengt de nodige versieringen aan, een foto uploaden kan ook en je kiest een of meerdere adressen uit je adresboek. Het is handig, om een adresboek aan te maken, want dat kun je later nog gebruiken. Wij zorgen voor de rest: we maken er een chique kaart van in het formaat, dat je zelf aangeeft, vierkant, rechthoekig, groot, klein, bijna alles is mogelijk én….voor 15 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden.

Vergeet niet je kortingscode in te voeren, zodat je nog eens extra 15% korting krijgt. De kortingscode is: FC8958072.

En of je nu een felicitatiekaartje maakt, een uitnodigingskaartje, geboortekaartjes, trouwkaarten, of zomaar een kaartje, bij Fastcards geldt in de hele maand april deze korting van 15%. Je zou er eens aan kunnen denken om voor het hele jaar je wenskaarten te maken, je kaart wordt namelijk pas verzonden op de datum, die jij aangeeft. Tel uit je winst!

In Amsterdam valt vóór 30 april nog een flinke klus te klaren, maar met www.fastcards.nl regel jij het allemaal vanuit je luie stoel.