Innige deelnemings – condoleancekaarten

Nabestaande je medeleven betuigen met de dood van een geliefde, familielid, vriend of vriendin kun je doen aan de hand van een condoleancekaart te sturen. Om het echt persoonlijk te houden stuur je dus een kaart in plaats van een sms of een e-mail. De laatste twee opties getuigen namelijk niet van goede smaak; je wekt daarmee de indruk dat je aan het tonen van de allerlaatste eer niet erg veel aandacht of tijd wilt of kunt besteden.

Het is meestal lastig de goede woorden te schrijven om je medeleven uit te drukken, al helemaal op het moment dat je de overledene niet zo goed kende.
Daarvoor hebben wij een hele pagina met allemaal innige deelnemingsteksten op Fastcards.nl staan. Dit zijn korte en eenvoudige teksten, en beperken je
alleen tot de herinneringen aan degene die overleden is en een steunbetuiging aan de nabestaanden. Combineer overigens een condoleancekaart nooit met bijvoorbeeld een uitnodiging omdat je verhuisd bent. Dit is, zoals ze het in de volksmond noemen, absoluut not done. Stuur voor bijvoorbeeld een uitnodiging een aparte uitnodigingskaart die wij ook in het assortiment hebben.

sterkte-in-moeilijke-tijden condoleancekaart

met-oprechte-deelneming-innige-deelneming-tekst-kaartje-kaart-condoleance

het-leven-is-als-een-kaars-condoleancekaart

achter-elke-traan-van-verdriet-zit-een-glimlach-van-herinnering-innige-deelnemingskaart