KNVB beker voor AZ en Fastcards vindt dat wel een feestje waard…..

We rollen momenteel van de ene feestdag in de andere, Pasen, Koninginnedag, Inhuldigingsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, Moederdag en volgende week is het al weer Pinksteren. Je zou bijna vergeten, dat de schoolreisjes en de examens er weer aan komen en er ook met Pinksteren heel veel communiefeestjes worden gevierd. Eigenlijk valt er altijd wel iets te vieren, zeker met www.fastcards.nl, want we hebben het nog niet eens gehad over verjaardagen, geboortes, huwelijken, huwelijksjubilea, babyshowers, vrijgezellenfeestjes, vut-feestjes, pensioenfeestjes, bedrijfsfeesten, Abraham en Sarafeestjes, sportfeestjes,bv. nu Ajax de landsbeker en AZ de KNVB beker hebben gewonnen en over die laatste willen we het nu eens gaan hebben, want laten we eerlijk zijn, als Noord-Hollanders zijn we natuurlijk enorm blij, dat die Brabanders er niet met de beker vandoor zijn gegaan.
voetbal kaart
Aanstaande zondag vindt de huldiging van AZ plaats en zo zullen er meerdere voetbalclubs, betaald of amateur, hun uiterste best doen om ook kampioen te worden.  Redenen genoeg dus voor een sportief feest in de voetbalkantine of op een andere locatie. Ga eens naar www.uitnodigingskaartmaken.nl en klik vervolgens de link voetbal aan. Natuurlijk gaat dit niet alleen op voor de voetballers onder ons, maar ook wanneer je tenniskampioen bent geworden, of je hebt meerdere holes in one geslagen, je wielerclub heeft gewonnen of je hebt net je zwemdiploma gehaald, dan is er ook reden genoeg om een feest te organiseren voor je kluppie. Onder de link sportvind je nog veel meer leuke kaartjes. Kies een leuke kaart uiten upload deze met een coole foto van de kampioensbeker of schaal en zet  eventueel een foto van de kampioen(en) op de omslag.Hoe leuk kan je je feestje maken….

Vermeldt vervolgens de datum, tijd en locatie van het feest en stuur je uitnodigingen naar iedereen, waarvan je denkt, dat hij of zij zeer betrokken is bij de club. Natuurlijk heb je deze namen al in je adresboek staan, dus hoeven ze alleen nog maar te worden aangevinkt. Vervolgens doen wij de rest en zorgen ervoor, dat je uitnodiging nog dezelfde dag wordt gedrukt en verzonden, want daar zijn wij van www.fastcards.nl nu weer champignons in!