Leuke ideeen voor Uitnodigingen.

uitnodigingskaartmaken

Het weekend zit er weer op, maar op www.uitnodigingskaartmaken.nl, een onderdeel van www.fastcards.nl is de afgelopen dagen veel gebeurd. Zo zijn er veel uitnodigingen verzonden voor een nieuwjaarsbuffet met collega’s, boerenkool met worst, hutspot en zuurkoolstamppot met uitgebakken spek en worst, wat een leuk initiatief om tijdens zo’n gezamenlijke maaltijd de plannen voor de komende tijd door te nemen.

Ook kwamen uitnodigingen voorbij voor een winterwandeling in de duinen en onderweg warme chocolademelk met slagroom, wat een leuk idee, om met vrienden het weekend door te brengen en wat dacht je van een uitnodigingskaart voor een kinderfeestje.

En weet je, wat zo fun is? Je hoeft niet weken van te voren te plannen, want vóór 15 uur besteld betekent de volgende dag in huis (er van uitgaand, dat PostNL natuurlijk net zo z’n best doet als wij).

Of het nu een uitnodiging is voor een feestje voor grote of voor kleine mensen, een babyshower, housewarming, formeel, informeel of wat je ook maar bedenkt, op www.uitnodingskaartmaken.nl vind je het allemaal: je kiest je kaart, brengt versieringen, teksten of zelfs je eigen foto aan, geeft een afzender op en www.uitnodingskaartmaken.nl doet de rest voor je.

Je kunt zelfs een proefdruk aanvragen, waarbij je tevens voorbeelden van papiersoorten krijgt toegestuurd en diverse envelop kleuren en je kunt er ook voor kiezen alle kaarten naar je huisadres te laten sturen, zodat je zelf voor verdere verzending zorgt.

Bijna alles kan bij www.uitnodigingskaartmaken.nl, denk ook eens aan safe the date kaarten, huwelijkskaarten en geboortekaartjes,

Je vindt ook een uitgebreide collectie kaarten op www.postkaartmaken.nl  (als het wat goedkoper moet) en www.geboortekaartmaken.nl (alleen maar geboortekaartjes).

Eerlijk is eerlijk, niet iedereen van ons is een geboren designer en ieder z’n vak. Daarom leggen we je in een kort filmpje uit, hoe je zelf je kaart kunt bewerken, een illustratie of foto toevoegen, hoe je afbeeldingen en teksten kunt verwijderen, we geven tips en mocht je er helemaal niet uitkomen (maar dat geloven we niet), dan staat er bij www.fastcards.nl altijd een serviceteam voor je klaar, zelfs in het weekend, de contactgegevens vind je op onze website.

Het team van www.fastcards.nl wenst je heel veel succes!