Maart roert zijn staart…….

De krokussen staan volop te bloeien, de narcissen doen hun best en vorige week dachten we op ons terrasje in de zon: hè, eindelijk, de lente is begonnen en maakten we plannen om naar www.uitnodigingskaartmaken.nl te gaan en onze vrienden uit te nodigen voor een klusfeest. Er moet geklust worden in de tuin, de bomen en struiken moeten worden gesnoeid, het grind gaat eruit en we maken er een mooi bestraatte makkelijk te onderhouden tuin van, de tuinmeubelen moeten worden gebeitst en aan het eind van de dag wacht ons een leuk feest en wat nu? Een dik pak sneeuw, snijdende wind en stevige nachtvorst. We krijgen geen hond de tuin in en dat kan ook nog wel even voortduren.
uitnodiging klussenklus uitnodiging
Maar dat klusfeest gaat er komen, want binnenshuis valt er ook genoeg te doen en wat is er leuker, dan aan het eind van de dag met elkaar het glas te heffen, een hapje erbij en te genieten van al het werk, dat we de afgelopen dage hebben gedaan.

Het team van www.uitnodigingskaartmaken.nl heeft verschillende leuke kaarten ontworpen om je vrienden uit te nodigen en nodigt je hierbij dan ook graag uit om naar onze website te gaan en even in het klein te gaan klussen, je mag het ook fröbelen noemen. Kies een leuke kaart uit, vierkant, rechthoekig en in diverse maten, voorzie deze van een passende tekst in je zelfgekozen lettertype en breng leuke versieringen aan, een foto doet het ook altijd goed, bijvoorbeeld een, waarop de tuin nog in de winterstaat verkeert of van de afgebladderde verf in je huis en wij doen de rest voor je, voor wat betreft het verwerken en verzenden van je uitnodiging.

Gebruik je adressenlijst of maak er een aan en vink de namen aan van de handige jongens ( en meiden natuurlijk), die je wilt uitnodigen. Tip: de klunzers zou je op een andere dag kunnen uitnodigen, daar heb je nu even niets aan, tenzij ze het goed doen in de catering…

We wensen je veel succes bij alle werkzaamheden en zien je graag terug op www.uitnodigingskaartmaken.nl