MAXI kaarten voor MINI prijzen bij FastCards

Let op allemaal!! Vandaag voor 15:00 uur is je laatste kans om te profiteren van de super MOEDERDAG actie van FastCards. De ontzettend leuke MAXI kaarten zijn sterk in prijs verlaagd. Van 5,75 voor slechts 2,50 !!

We hebben dringend verzoek gekregen van de postbodes om niet te vaak zulke succesvolle acties te doen vanwege het overvloed aan MAXI kaarten van FastCards. De grote kaarten zijn zoveel besteld dat de postbodes het zwaar hebben met het bezorgen van de MAXI kaarten.
Ook de moeders zullen het zwaar krijgen met het openen van zo’n ontzettend grote kaart. Tegelijkertijd hechten ze er veel waarde aan, dit keer niet een kleine kaart zoals vaak met verjaardagen, dit keer uitgebreid en lekker groots!! Vele mensen vragen zich af of zo’n mooie kaart wel door de brievenbus past, maar wees gerust ze passen door iedere brievenbus!

Profiteer daarom dus snel nog van deze spectaculaire actie van FastCards door voor 15:00 uur te bestellen en verras je moeder met een leuke MAXI kaart voor een MINI prijs!