Met een Valentijnskaart en een doos bonbons van Fastcards zit je goed.

Het is weer bijna 14 februari…..Valentijnsdag

De dagen worden al weer wat langer, de bollen staan boven de grond en de sneeuw verdwijnt letterlijk als sneeuw voor de zon, ons hart klopt sneller, want Valentijnsdag komt in zicht. Nog iets meer dan veertien dagen en dan is het zover, de dag om je liefste te verrassen met een mooi gedicht, een prachtige bos rozen en natuurlijk met een Valentijnskaart. Op www.fastcards.nl vind je de mooiste wenskaarten, met liefde gemaakt, want ook bij ons heeft ieder zo zijn of haar eigen Valentijn, die als inspiratie dient. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor een originele leuke kaart, maar ook voor een prachtig boeket of hartvormige doos vol heerlijke chocolade bonbons.
valentijnskaart met boomValentijnskaart Hart
Er doen over Valentijnsdag verschillende verhalen de ronde. In een eerdere weblog vertelden we er al over, hier een andere versie, die gaat over een priester in Rome die Valentijn heet.
Een keizer genaamd Claudius II had Romeinse soldaten verboden om te trouwen omdat hij van mening was dat ongehuwde mannen betere soldaten waren. Priester Valentijn negeerde deze regel en trouwde in het geheim jonge paren. De Keizer ontdekte dit en nam Valentijn gevangen en veroordeelde hem ter dood.

Nu, zoveel eeuwen later vieren we weer Valentijnsdag, ga snel naar www.fastcards.nl en ontwerp je eigen Valentijnskaart voor je (geheime) liefste. Wij helpen je graag met tips en een kort instructiefilmpje en ook telefonisch staan we natuurlijk voor je klaar. Kijk op onze website voor alle gegevens.

Ben je diep in je hart wel een romantisch type, maar weet je niet helemaal, wat je moet zeggen, dan komen we je hieronder tegemoet met een Valentijnsgedicht, mooier kunnen we het toch niet voor je maken nietwaar:

Zo liefdevol

Golven van de zee,
suizen door mijn oren,
mijn gedachten gaan mee,
om jouw stem te horen.

Mijn hart slaat op hol
als ik naar je kijk,
je bent zo liefdevol,
bij jou voel ik me rijk.

Hoe moet ik het uitleggen?
Je bent me altijd trouw,
ik kan niets anders zeggen,
ik houd van jou.