Met Fastcards kaarten de lente in

Er is al veel over gesproken en geschreven en het laatste woord zal er nog lang niet over gezegd zijn, maar het team van www.fastcards.nl is deze barre kou meer en meer dan beu en daar gaan we iets aan doen. We dagen je dan ook uit om een leuke reden te bedenken om iemand een wenskaart te sturen,zomaar, met of zonder reden, dat kan aan een familielid zijn, of aan een vriend of vriendin, maar denk ook eens aan de buren, of die mevrouw, die altijd alleen is, of misschien ken je wel iemand, die een opkikkertje kan gebruiken, omdat het even niet meezit met het werk of in de liefde. Gewoon de groetjes doen kan natuurlijk ook, of bedank iemand, die je hond heeft uitgelaten of de poes van eten heeft voorzien. Er zijn redenen genoeg te verzinnen om met www.fastcards.nl  een kaart te maken, die op de ontvanger van toepassing is. Ga gewoon naar onze website, kies een categorie en zoek een leuke wenskaart uit.

Voorzie deze vervolgens van een leuke tekst, breng versieringen aan of upload een leuke, ontroerende of grappige foto van jezelf of je huisdier, geef de ontvanger op en vervolgens doen wij de rest. Zorgen, dat je kaartje geheel volgens jouw wens wordt gedrukt en per post wordt verzonden. Niet digitaal, nee, gewoon met een echte postzegel erop!

Het is handig, wanneer je een adressenlijst aanlegt, dan hoef je alleen nog maar de naam van de ontvanger aan te vinken. Zo’n adressenlijst is ook reuze handig voor andere gelegenheden, zoals verjaardagen, Kerst en Nieuwjaar en denk ook eens aan Pasen. We hebben leuke Paaskaarten op de website staan en wanneer je naar www.uitnodigingskaartmaken.nl gaat is het ook nog mogelijk om uitnodigingen te versturen voor het jaarlijkse paaseieren zoeken, het is maar een idee!

www.fastcards.nl weet zeker, dat het in Nederland en omliggende landen goed is gesteld met de creativiteit, dus we zijn heel erg benieuwd, wie er eerdaags een leuke, originele, zelfgemaakte wenskaart van je gaat ontvangen, doe je best! Wat is er nu leuker, dan een kaartje te krijgen, juist wanneer je dat helemaal niet verwacht!