Nieuw bij FastCards Save the Date kaarten

De eerste bloembollen steken hun kopjes al boven de grond en wachten op het voorjaarszonnetje en wij van www.fastcards.nl staan te trappelen van ongeduld om je te laten kennismaken met onze nieuwste serie uitnodigingskaarten online, overgewaaid uit de Verenigde Staten, maar hard op weg om het hier helemaal te gaan maken, de Save the Day kaart. Jullie trouwdatum ligt vast, je hebt al helemaal in beeld, wie deze belangrijkste dag in je leven gaan meevieren, dus stuur je je gasten nu al een save the date kaart, ofwel in goed Hollands: mensen, zet de datum alvast in je agenda,Iphone of waar dan ook en regel een vrije dag, onze trouwdag komt er aan.

null

Het leuke is, dat je je save the date kaart samen kunt maken, wellicht met een superleuke foto van jullie tweetjes erop, versier hem met alles, wat je maar leuk vindt en stuur hem naar je familie en vrienden, bruidsmeisjes en bruidsjonkertjes en vergeet vooral de getuigen niet!

Je vindt diverse voorbeelden en tips op www.uitnodigingskaartmaken.nl en als je daar toch bent, neem dan ook eens een kijkje bij de huwelijkskaarten (www.geboortekaartmaken.nl moet misschien nog even wachten, maar je weet maar nooit….)