Nieuwe moderne en sexy wenskaarten!

Fastcards heeft voor de verandering weer eens nieuwe kaarten aan het assortiment toegevoegd. FOR MEN ONLY kaarten wel te verstaan. Dit zijn kaarten die nog net niet 18+ waardig zijn. Even een voorbeeldje: een kaart met vrouwenbenen met daarop : WISH YOU A HOT DAY. Deze verjaardagskaart kan bijvoorbeeld toegepast worden bij een verjaardag van een (jonge)man die net achttien is geworden en volop van zijn vrijgezellenleven geniet. Natuurlijk kun je de tekst ook veranderen en er een ander soort kaart van maken.

In deze ‘For men only’ categorie vind je ook kaarten met motorkaarten (een kaart voor iemand die net zijn motorrijbewijs heeft gehaald), bier kaarten, scooterkaarten, en nog veel meer!

Het voorbeeld wat er zojuist genoemd werd over de verjaardagskaart met de tekst ‘wish you a hot day’ staat hier onder. Ga voor de overige kaarten naar www.fastcards.nl.

UPDATE: Vanmorgen en gisteren zijn er helaas storingen geweest tijdens het bestellen van de kaarten. Inmiddels is dit verholpen en kun je weer volop genieten van de kaarten en service die Fastcards biedt!
wish-you-a-hot-day-for-men-only-kaarten-verjaardagskaart-maken-online-16--18-21-verjaardag