Nieuwe wet zorgt voor meer verhuiskaarten

Goed nieuws voor alle huizenbezitters en voor www.uitnodigingskaartmaken.nl, de tweede kamer ia akkoord gegaan met de plannen van minister Stef Blok en verwacht wordt, dat de eerste kamer hier ook in zal meegaan en dat biedt perspectief, want heel veel mensen willen een huis kopen en wachten, tot ze hun verhuiskaarten kunnen gaan maken en natuurlijk zijn wij hier ook klaar voor. Heel veel nieuwe ontwerpen en ook als je blijft zitten, waar je zit, maar wel je huis wilt gaan verbouwen, doe dat dan vooral, want de BTW daalt gedurende één jaar van 21% naar 6% en hoe leuk is het niet om je familie en vrienden uit te nodigen om het resultaat van al het geklus te bekijken.
verhuiskaart-met-kransverhuiskaartmaken
Gelukkig hoeven onze ontwerpen niet door de eerste kamer, hoewel we best te maken hebben met de nodige oppositie, want kritisch als we zijn, een ontwerp is een ontwerp en er moet heel wat gebeuren, willen we die goedkeuren voor onze website. We nodigen je hierbij dus graag uit een kijkje te nemen op www.uitnodigingskaartmaken.nl, waar je je eigen kaart kunt maken, je kiest een van onze ontwerpen uit, zoekt er een leuk lettertype bij, een foto van je oude huis of je oude keuken of een andere leuke versiering en zo maak je je verhuiskaart, je uitnodiging voor een housewarming, maar denk ook eens aan een leuke kaart, omdat je een nieuwe baan in de bouw hebt gevonden en je dit graag aan iedereen wilt laten weten. Kortom, redenen genoeg om een kijkje te gaan nemen op onze website en wij beloven je er alles aan te doen, om je verhuisbericht of uitnodiging op het juiste adres af te leveren en….voor 15 uur besteld, vandaag nog verzonden!

We kunnen ons voorstellen, dat na een nieuw huis en en een nieuwe baan trouwen de volgende stap is en misschien ook nog wel een gezinsuitbreiding. Ga daarvoor eens kijken op www.fastcards.nl/trouwkaarten en www.geboortekaartmaken.nl. Alle uitnodigingskaarten zijn onderdeel van www.fastcards.nl.

Veel geluk met de aankoop van je nieuwe woning en succes met alle verbouwingen.