Korting op online kerstkaarten maken! Ook voor bedrijven

Rond de kerst tijd worden de meeste wenskaarten verkocht van het hele jaar. Bijna iedereen verstuurt wel kerstkaarten naar vrienden, familie en kennissen. Op Fastcards.nl kun je kerstkaarten online bewerken en bestellen. Dat is makkelijk en goedkoop!

Vanaf deze week ergens (hou dus goed de nieuwsbrief van Fastcards in de gaten!) 30% korting op alle kerstkaarten. Maar kerst is toch nog lang niet?
Dat klopt inderdaad. Fastcards loopt graag voorop. Je kunt nu al je eigen kerstkaart maken en tegen de kerst laten bezorgen. Met daarbij 30% korting als je het nu bestelt. Elke 2 weken gaat er namelijk 5% korting vanaf. Dus stel je bestelt over 2 weken dan is het dus nog 25% korting. Hoe dichter je bij de kerst komt hoe minder korting. Dus bestel nu alvast de kerstkaarten en haal het meeste voordeel eruit!

Ook gaat zeer binnenkort de nieuwe editor online. Fastcards heeft namelijk veel meldingen gehad over dat de tekst niet op een andere manier op de kaart kan worden gezet. Hier onder zie je alvast één van onze kerstkaarten met daarop een sneakpreview van de vernieuwde editor.. Hou de site in de gaten als je een kerstkaart wilt gaan maken en wilt zien of er een verbetering heeft plaatsgevonden!

Bedrijven krijgen ook deze korting. Stel je wilt je werknemers of klanten een kerstkaart toesturen om hen weer te motiveren op de werkvloer na de fijne kerst. Voor je werknemers is het namelijk altijd weer even wennen om na zo’n feestelijke periode aan de bak te gaan. Bedrijven kunnen uiteraard BTW terugvorderen en hebben dus eigenlijk dubbel voordeel. Kijk snel op Fastcards.nl wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

editor-kerstkaart-maken-editor-vernieuwd