NIEUWS – One moment kaart nu te vinden op Fastcards.nl

Fastcards heeft haar assortiment uitgebreid met nóg een categorie. Nu laat ik het doen lijken alsof we al niet genoeg categorieën en kaarten hadden, maar niets is minder waar: vanuit de klant is er te kennen gegeven dat het huidige assortiment best mag worden uitgebreid met ook wat modernere kaarten.

Door middel van de nieuwsbrief die wij hebben verstuurd met daarin de vraag of zij nog eventuele op- of aanmerkingen hebben, zijn er een aantal klanten geweest die ons wilde laten weten dat zij op zoek zijn naar wat moderne kaarten binnen Fastcards. Om te laten zien dat wij echt om deze meningen geven en wij er ook daadwerkelijk wat mee doen zijn er al een aantal ontwerpen de revue gepasseerd die in ons assortiment komen en zelfs al zijn!

Zoals de titel al aangeeft: we zijn nu erg hard bezig met het uitbreiden van ons assortiment door middel van bijvoorbeeld de “One Moment” kaart: een sfeervolle serie kaarten met eigentijdse ontwerpen.

Ga snel kijken of jouw kaartje ertussen zit, plaats je eigen tekst erop en pas de kaart aan al naar gelang van jouw wensen!

Om snel even een tipje van de sluier te lichten: zie het voorbeeld hieronder.

Veel plezier met het maken van de online kaart op Fastcards.nl

beterschapskaart-one-moment-kaart-versturen-via-website-online-van-harte-beterschap-sterkte-eigentijdse-kaart-modern-serie