Online kaart versturen

Omdat een online kaart versturen voor sommige mensen nog een onbekend fenomeen is, willen wij graag duidelijk maken hoe het Fastcards principe in elkaar steekt.

U bent bijvoorbeeld jarig en wilt online uitnodigingskaarten maken en versturen naar de genodigden thuis om hen met een aantrekkelijke kaart uit te nodigen.
Met de standaardkaarten van Fastcards (of eigen foto’s als kaart) en handige editor kunt u uw uitnodigingskaarten heel erg persoonlijk maken. Daarbij hoeft u niet na te denken over postzegels of het postkantoor. Wij drukken uw verhuiskaarten en versturen de kaarten via TNT Post op het gewenste adres.

Bovenstaande is een korte uitleg van het basisprincipe van online kaarten versturen. Hieronder volgt een stappenplan hoe te handelen als bovenstaande principe u aanspreekt en u misschien wel direct een online kaart wilt versturen!

Let op: De volgende stappen dient u te volgen als u een online kaart wilt maken en versturen.

1. Bekijk alle kaarten op Fastcards (bij de meest passende categorie, in dit geval uitnodigingskaarten)
2. Kies uw gewenste uitnodigingskaart uit (of upload uw eigen foto)
3. Gebruik de editor om uw eigen uitnodigingskaart te maken (randen, tekst en versieringen toevoegen)
4. Vul uw gegevens in
5. Wacht tot Fastcards uw bestelling heeft verzonden op het gewenste adres.

Conclusie: Online kaarten versturen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Toch niet overtuigd? Of nog niet helemaal duidelijk? Kijk dan eens rond op de website van Fastcards en laat u overtuigen van de mogelijkheden, of stuur ons een mail naar info@fastcards.nl om uw vraag te stellen.

De site zelf leent zich er tevens erg goed voor om lekker kaarten te bekijken.

Online kaartje versturen