Ons eerste kleinkind

We kunnen het haast niet geloven, maar het is echt waar, het team van www.geboortekaartmaken.nl was blij verrast te horen, dat onze CEO (Chief Executive Officer) Mr.Fastcard (in goed Hollands de baas van www.fastcards.nl) zijn eerste kleinkind verwacht. Wel een beetje jong nog, maar ja, dat is nu een van die belangrijke gebeurtenissen in het leven, waar je zelf geen invloed op hebt, dus hebben we straks een super jeugdige opa in ons midden en terwijl hij nog even op een roze wolk zit en in gedachten al voetbalt met zijn kleinzoon of meegaat naar het balletklasje van zijn kleindochter, zijn wij –praktisch als altijd- meteen aan de slag gegaan om nieuwe geboortekaartjes te ontwerpen, want op zo’n belangrijke gebeurtenis moeten we toch goed zijn voorbereid, nietwaar. Voor alle jonge papa’s en mama’s in spé hebben we ook geweldig nieuws, want ook jullie kunnen je eigen geboortekaartje maken.
geboortekaartje meisjegeboortekaartje jongen
Ga naar www.geboortekaartmaken.nl en kies samen het kaartje uit voor het allermooiste moment in jullie leven. Dat kan een lief meisjes– of jongetjeskaartje zijn, een modern (hip) kaartje, een eenvoudig kaartje, een romantisch kaartje, een humoristisch kaartje, maar ook een kaartje, waarop het eerste fotootje van je baby staat, kortom, er is keuze genoeg. We hebben ook kaartjes voor tweelingen en nog meer meerlingen, voor een adoptiekindje of voor een bijzonder kindje, maar alle kaartjes zijn ontworpen voor de liefste kindjes van de wereld (hoewel onze aanstaande opa vast denkt, dat zijn kleinkind de liefste gaat worden…totdat hij een keer moet oppassen natuurlijk). Vervolgens maak je een leuke tekst en brengt versieringen aan en voor € 1 (inclusief de portokosten) kun je ook nog een proefdruk bestellen. Je ontvangt daarvoor, behalve de proefdruk, ook nog voorbeelden van verschillende papiersoorten en verschillende kleuren enveloppen. Alleen de datum moet je nog even open laten, dat blijft een verrassing. Heb je enige hulp nodig, kijk dan naar ons instructiefilmpje en maak gebruik van de handige tips. Je mag ook altijd bellen en met een beetje geluk krijg je misschien onze opa-to-be aan de telefoon.

We wensen jullie een fijne en onbezorgde zwangerschap toe  en zien je graag terug op www.geboortekaartmaken.nl, een onderdeel van www.fastcards.nl.