Paaskaarten maak je bij Fastcards en vandaag begint de lente en Pasen komt eraan

Al lopen we nog behoorlijk te bibberen van de kou en worden we niet vrolijk van de vooruitzichten, toch is de lente begonnen en is het volgende week Pasen. www.fastcards.nl is dit jaar erg creatief geweest en laat de paaseitjes dan ook behoorlijk rollen, we zijn zelfs zo trots op onze Paaskaarten, dat we er een leuke korting voor over hebben, om iedereen kennis te laten maken met ons complete Paasassortiment, we hebben wel dertig verschillende paaskaarten. Daar kun je nog eens chocola van maken. Ga snel naar www.fastcards.nl en kies bij categorie gelegenheid voor Pasen. De kortingscode is FC8958072 en met deze code ontvang je maar liefst 15% korting. De code is geldig t/m zondag 24-03-2013.
paaskaartenpaaskaarten
Wat is er leuker, dan om je familie en vrienden een vrolijk Pasen toe te wensen met een zelf gemaakte kaart, waarop je je eigen paasversiering aanbrengt. Misschien heb je wel een leuke foto, die je kunt uploaden en bewerken, een paar paashaasoren of paashaasgebitje zorgen voor een complete metamorfose, laat je creativiteit erop los en je zult verbluft staan over de enthousiaste reacties, die je gaat krijgen. Wil het met die oren of tanden niet lukken, neem dan gerust contact op met onze helpdesk. Ons fastcardsteam helpt je graag verder.

En wat te denken van een uitnodiging om met elkaar paaseieren te gaan zoeken of je familie uit te nodigen voor een feestelijke en vooral gezellige paasbrunch? Hiervoor ga je naar www.fastcards.nl en volgt dezelfde stappen. Je kunt kiezen uit verschillende afmetingen, klein, groot, vierkant, je hebt het voor het kiezen.

Op onze websites www.fastcards.nl en www.uitnodigingskaartmaken.nl kun je een adressenlijst aanmaken, voor zover je dat al niet eerder hebt gedaan, die je kunt bewaren en voor diverse andere gelegenheden weer kan gebruiken. Wanneer je paaskaart en-of uitnodiging klaar is, vink je de naam- en adresgegevens aan van de ontvanger en onze paashazen doen de rest. Wij zorgen, dat je kaart op tijd in de bus valt, maar houdt er wel rekening mee, dat de postbestelling iets later kan plaatsvinden vanwege de feestdagen.

We wensen je fijne en gezellige paasdagen toe met vooral een paaszonnetje en lentetemperaturen.