Prachtige cadeaus bij fastcards.nl

Wij van www.fastcards.nl denken ook werkelijk aan alles, want wist je, dat je bij ons niet alleen leuke wenskaarten online kunt maken, maar dat je bij je kaart ook nog een cadeautje kunt versturen? We maken er een feestje van en je hoeft er de deur niet voor uit.

We hebben vier soorten cadeaus en daarbinnen is er weer een ruime keuze en als kers op de taart, pardon, kaart , pakken we je cadeau ook nog eens feestelijk in  mooi bedrukte doos. Je hoeft je geen zorgen te maken, dat je geschenk beschadigd aankomt, want we kiezen voor een kwalitatief hoogwaardige verpakking en zo kun je er zeker van zijn, dat jouw zorgvuldig uitgekozen verrassing altijd in goede staat aankomt bij de ontvanger.

kaart met cadeau

Je kiest en maakt eerst je kaart en vervolgens kies je een van de prachtige cadeaus, die we bij www.fastcards.nl voor je hebben geselecteerd. Wat te denken van een prachtig boeket bloemen voor je geliefde, familielid, vriend of vriendin. Of een beterschapskaart met een bloemetje, een huwelijkskaart met een prachtig boeket, bloemen bij een geboorte, maar ook bloemen bij een condoleancekaart, kortom, er is altijd een gelegenheid te vinden om bloemen bij een kaart te sturen.

Verder hebben we chocolade, mmmm….heerlijke chocolade  van Tony Chocolonely en wel in drie smaken: melk, puur en hazelnoot, eerlijke fairtrade chocolade en zo vreselijk lekker, dat wij van www.fastcards.nl grote moeite hebben er van af te blijven!

Stel je eens voor, je maakt een feestelijke wenskaart en geeft er een fles wijn bij cadeau, verpakt in een prachtige geschenkdoos en met Valentijn in aantocht zou je ook eens kunnen denken aan een trendy fles Prosecco of Champagne en kun je echt niet kiezen, dan is een combinatie van rode, witte en roséwijn ook mogelijk.

Last but not least hebben we ook schattige cadeautjes voor de pasgeboren baby, verkrijgbaar in de kleuren wit, groen, oranje en lichtblauw. Je kunt kiezen uit een knuffeldoekje, slabbetje of schattige babyslofjes met klittenband en een antislipzooltje (voor de marathonlopertjes).

We hopen je verschillende leuke ideeën aangereikt te hebben en of het nu voor een eenvoudig feestje of een super knalfuif is, het gaat leuk, snel en gemakkelijk met Fastcards.