Songfestival, Anouk, Birds en Fastcards….

Een van de medewerksters van www.fastcards.nl had vroeger een collega, die werkelijk alles, maar dan ook alles wist te vertellen over ieder songfestival, dat had plaatsgevonden, verbazingwekkend, wat een wandelende encyclopedie dat was, hij wist precies wanneer wie in welk jaar waar eerste geworden was en zong nog vrolijk alle liedjes mee. Hij vertelde, dat hij er altijd een hele party van maakte, nodigde vrienden en vriendinnen uit en samen vierden zij hun eigen Eurovisiesongefestival.

Wij werden altijd wel aangestoken door alle voorpret, waar in geuren en kleuren over werd gepraat en voelden ons natuurlijk verplicht te kijken, zodat we de maandag daaraanvolgend over dit fenomeen konden meepraten.
uitnodigingenuitnodigingen
Eerdaags begint dit jaarlijkse spektakel weer en hoewel we er allemaal een eigen mening over hebben, is het eigenlijk toch wel een ontzettend leuk idee, om je vrienden uit te nodigen, de drankjes koud te zetten en hapjes in te slaan en je songfestivalfeest begint dan bij www.uitnodigingskaartmaken.nl , waar we heel veel uitnodigingen online hebben. Kies een leuke of toepasselijke kaart uit, birds doen het dit jaar heel leuk! en maak een pakkende tekst. Je kan dit nu ook doen met je Ipad, Windows tablet of smartphone, dus ben je op je werk ( gebruik daar wel je pauze voor!), thuis of ergens onderweg, nodig je vrienden en collega’s uit en maak er een dolle avond van. Vink de adressen van alle gasten aan in je adresboek en wij regelen de rest, zodat jij alle tijd hebt voor de hapjes en de drankjes.

We gaan er natuurlijk wel van uit, dat Anouk door de voorrondes komt, maar dat moet toch ééns gaan lukken nietwaar. Laat de birds maar fly en moge de douze points voor Nederland maar vaak worden gegeven.