Toeters, vlaggetjes en feestmutsen in de kast? Nee hoor, zegt Fastcards, pak je Ipad, Windows tablet of smartphone en feest met ons verder…….

De inhuldiging is achter de rug, de straten zijn weer schoongeveegd en iedereen is weer naar huis.De niet verkochte spullen kunnen weer naar zolder en de organisaties kunnen gaan evalueren. Maar wat een feest hebben we gehad en in de kranten valt te lezen, dat alleen wij !!! in Nederland kans zien, om er zo’n feest van te maken en kijk, dat is nu precies, wat Fastcards wil horen, want www.fastcards.nl is dol op feestjes, grote feestjes, kleine feestjes, verjaardagsfeestjes, jubileumfeestjes, afscheidsfeestjes, noem maar op feestjes, daar hebben wij helemaal geen inhuldiging voor nodig, hoewel, eerlijk is eerlijk, dit feest hadden we met z’n allen toch niet willen missen.
Fastcards op je tablet
Met onze nieuwe koning zijn we een heel nieuw tijdperk ingaan en dat doet Fastcards ook, want nu is het mogelijk, om op je Ipad, smartphone of Windowstablet vanuit je luie stoel of vanaf je vakantieadres een leuke wenskaart of vakantiegroet te maken. Een app hoef je hier niet voor te installeren en de hele internationale pers zal jaloers op je zijn, want wil je een zelfgemaakte foto in je kaart verwerken en maak je je kaart met je Ipad, klik dan op afbeelding en ga naar bestand, vervolgens maak je je foto, klik dan op gebruik en tegelijkertijd op uploaden en je foto staat direct in je kaart. Hoe simpel kan het zijn.

Inmiddels worden ook de tuinen weer gerestyled en zomerklaar gemaakt, de loungesets worden afgestoft en neergezet en we kunnen ons voorstellen, dat de lentekriebels beginnen toe te slaan en dat het hoog tijd wordt om een voorjaarstuinfeest te geven. Nodig je familie en vrienden uit voor een leuke tuinparty en ga, terwijl jij lekker aan het chillen bent op je loungeset, naar www.uitnodigingskaartmaken.nl om hen met een leuke zelfgemaakte kaart uit te nodigen.Maak met je Ipad, smartphone of Windowstablet een leuke foto van je net ingerichte tuin en zet op je kaart de locatie, datum en tijd. Suggestie om teleurstelling te voorkomen: kijk wel eerst even op weeronline of buienradar naar de veertiendaagse weersverwachting. Vink de namen van je gasten aan in je adresboek en wij doen de rest en zorgen er voor, dat je uitnodiging nog dezelfde dag wordt verstuurd (of op de datum, die jij aangeeft).