Uitnodigingen feestje Paus Franciscus I

HabemusPapam

En dat betekent niet alleen, dat er een nieuwe Paus is, maar ook: 114 jongens aan tafel, laptop voor zich en snel naar www.uitnodigingskaartmaken.nl, want bij een nieuwe Paus hoort natuurlijk een fantastisch feest en wij van www.uitnodigingskaartmaken.nl zien dat al helemaal voor ons, bij mooi weer buiten op het Sint Pietersplein en wanneer het regent, kan iedereen naar binnen. De dresscode is rood, kardinaalsrood , maar omdat er vanzelfsprekend onderscheid moet zijn, mag Paus Franciscus I in het wit gekleed komen, pauselijk wit met rode schoenen. Het thema zal zijn: sober en vegetarisch, want dierenvriend als hij is, anders had hij zich niet Franciscus genoemd:  er zal geen lamsvlees of dierlijk product op de pauselijk gedekte tafels verschijnen, wel wijn, mooie dieprode wijn en het hele Sint Pietersplein zal voorzien worden van bloemen uit Nederland, waarvoor de nieuwe Paus natuurlijk  zijn hartelijke dank zal uitspreken.

Wil jij niet wachten op de pauselijke uitnodiging, maar wel toe zijn aan een feest, van welke aard dan ook, ga dan  naar www.uitnodigingskaartmaken.nl en kies je eigen thema, dat kan een verjaardagsfeest zijn, een huwelijksfeest, een babyshower, een afscheidsfeest, omdat je een nieuwe baan hebt, of met pensioen gaat, een feest ter ere van een nieuwe woning of de opening van je nieuwe zaak, of zomaar een feest, omdat je genoeg hebt van de lange winter en het voorjaar wilt inluiden, kortom, je hoeft geen Paus te zijn om een feest te geven, er is altijd wel een reden te bedenken.

Ga naar www.uitnodigingskaartmaken.nl en kies uit een van de duizenden kaarten, die wij al voor je hebben ontworpen, breng een leuke tekst aan en versier je kaart, of upload een foto, die je voor je kaart geschikt vindt. Je kunt kiezen uit verschillende maten, vierkant of rechthoekig, groot of klein, alles is mogelijk en ga dan vervolgens naar de adressenlijst. Het is handig een adressenlijst aan te maken, omdat je die voor andere gelegenheden, zoals verjaardagen of Kerst weer kunt gebruiken.

Vink de ontvangers aan, wij regelen de rest en zorgen ervoor, dat je zelfgemaakte uitnodigingskaart keurig op tijd op de deurmat van de ontvanger valt (er vanuitgaande, dat Post NL even accuraat is als wij).

En vergeet na afloop niet te bedanken voor de bloemen!