Vakantievoorpret met fastcards…..

Maak van thuisblijvers geen spoorzoekers….Enkele jaren geleden was dit een bekende slogan, die je overal tegenkwam tegen de tijd, dat de vakantieperiodes weer aanbraken en eigenlijk is dat nog steeds zo, hoewel de komst van mobiele telefoons, internet, twitter, sms, whatsapp, facebook en verdere social media ons vakantieleven heel wat gemakkelijker heeft gemaakt. We zijn overal bereikbaar en de wereld is steeds dichterbij gekomen, dus spoorzoeken hoeft niet echt meer.
uitnodigingen summer partyuitnodigingen beach party
Tijd dus, om ons te gaan voorbereiden op de komende zomervakantie en vaak is de voorpret al net zo leuk, als de vakantie zelf. Blijf je in Nederland, wordt het een zonvakantie (en die kunnen we zo langzamerhand wel gebruiken), een stedentrip of een cultuurreis, maak thuis alvast een adressenlijst in fastcards.nl, zodat je vanaf je balkon, strandlaken of op de treden van je favoriete museum, alleen de namen van de ontvangers hoeft aan te vinken, wanneer je je vakantiekaartje verstuurt. En dat gaat super super gemakkelijk. Ga naar fastcards.nl, maak een leuke foto op je favoriete locatie, upload deze en schrijf er een leuke, gekke, of jaloersmakende tekst in en dan vink je de gewenste adressen aan en verstuur je je kaart. Wij doen de rest en jij gaat gewoon verder, waar je mee bezig was, je hoeft geen postzegels te kopen, geen brievenbus te zoeken, gewoon doorgaan met vakantie vieren en er eens over nadenken, of het niet een leuk idee is, om bij thuiskomst je familie en vrienden uit te nodigen voor een after-holidays-party of gezellige barbecue, of is het BBQ, je zegt het maar.

Neem dan eens een kijkje op uitnodigingskaartmaken.nl en zoek een leuke partykaart of bbq-kaart uit. Vervolgens bewerk je deze op dezelfde manier, als hierboven beschreven, of je brengt zelf leuke versieringen aan rond je uitnodigingstekst en dan ga je weer naar je adresboek. Handig hè?

Wij zorgen er dan –alweer- voor, dat je uitnodiging op de door jou gewenste datum wordt verzonden. Je moet wel zelf voor mooi weer en een zonnig humeur zorgen, maar dat gaat vast lukken!

We wensen je alvast een onvergetelijke vakantie toe en kom gezond weer thuis!