Vergeten iemand te feliciteren? Stuur nu uw ‘te laat’ kaart

Ken je het gevoel? Een goede vriend was gister jarig, maar je bent hem toch per ongeluk vergeten te feliciteren. Dan kan je dit alsnog goed maken met een te laat kaart op FastCards.nl!

Ook kan je de kaart persoonlijker maken door hem te bewerken met een eigen foto, tekst, plaatje of kader. Inulln ieder geval redenen genoeg om als nog een felicitatie kaart de deur uit te sturen.

Je bent nooit te laat met een leuke en aparte ‘te laat’ verjaardagskaart. Je kan op diverse manieren te laat verjaardagskaarten maken en ook in vele maten. Na het maken van je kaart kies je de ontvanger uit je eigen adresboek. FastCards zorgt voor een snelle levering. Veel plezier met het maken van je eigen unieke verjaardagskaart. Zet al meerdere verjaardagskaarten klaar op FastCards en vergeet zo nooit meer een verjaardagskaart te versturen.

Voel je je er erg naar over dat je de verjaardag van je beste vriend of vriendin vergeten bent, kijk dan ook eens in ons rijke assortiment aan cadeaus die u met uw kaart kunt versturen.