Vervolg op cliffhanger: Alle voordelen op een rij van online snel kaarten bestellen!

Gisteren hielden we je in spanning door nog niet echt te verklappen waarom Fastcards zo handig is om te gebruiken ten opzichte van zelf kaarten te kopen en deze op de post te doen. Wij hebben je niet in spanning gelaten omdat we er een dag over moesten nadenken, maar voornamelijk zodat je zelf ook alvast een beetje kunt rationaliseren.

We nemen de proef op de som en gaan eens kijken hoe ver je bent gekomen. Had je er bijvoorbeeld aan gedacht dat je door online kaarten te versturen zelf niet naar de winkel hoeft? Waarschijnlijk wel. Maar had je er dan bijvoorbeeld ook aan gedacht dat je dan niet door de kou hoeft te fietsen (en dus lekker thuis kunt blijven om vanuit je luie, warme stoel je eigen kaarten te maken)? Dat is toch wel lekker, zeker nu de temperaturen omlaag gaan.

Maar dat is een heel klein voordeel van online wenskaarten maken en versturen. Het is voornamelijk erg efficiƫnt (adresboeken gebruiken, dus snel adressen importeren), leuk (je eigen afbeeldingen, randen en versieringen aan de kaart toevoegen zodat je geen een dertien uit een dozijn kaart koopt), goedkoop (hoe meer wenskaarten hoe hoger de korting, zoiets zie je in de winkel niet tot nauwelijks) en snel (voor 13:00 besteld, de volgende dag in huis!).

Kortom, schrijf, maak, ontwerp, of design snel je eigen wenskaart(en) op Fastcards.nl !