Vier de herfst!

Het duurt nog even voordat de herfst zijn volledige kleurenpracht laat zien. Sommige bomen laten al kilo’s bladeren los en de temperatuur zakt gestaag. Vandaar dat Fastcards je alvast een beetje wilt opwarmen voor wat de herfst allemaal in petto heeft.

Herfst is een heerlijke tijd waarin familie en gezelligheid de boventoon voeren. Waarin na een koude doch prachtige boswandeling warme chocolademelk gedronken wordt.

Herfst kan soms ook minder leuk zijn want je krijgt te maken met gladde wegen door natte bladeren, vertragingen door vierkante treinwielen en beperkt zicht door mist en regen. Blikschade ontstaat het vaakst in de ochtendspits in het vroege najaar, als automobilisten nog niet op het weertype zijn ingesteld.

Reden genoeg om niet meer naar de winkel te rijden om wenskaarten te kopen en handmatig op te sturen. Nee, laat het creatieve beest in jezelf los en ga naar Fastcards.nl om je eigen kaart te ontwerpen. Nodig je vrienden en/of familie uit voor bijvoorbeeld een gezellig dinertje bij kaarslicht.

Het versturen van een kaart via Fastcards bespaart je dus zaken als kans op blikschade, tijd, benzine én moeite. Bovendien kun je je eigen foto gebruiken, enorme keuze aan kaarten, kaarten gesorteerd in categorieën en dit allemaal wordt ook nog eens sneller bezorgd: voor 13.00 uur besteld, morgen op de deurmat!